Welkom bij de Tiki-Taka League's 7v7 Lente-Editie 2024! - Tiki Taka League

Welkom bij de Tiki-Taka League’s 7v7 Lente-Editie 2024!

Welkom bij de Tiki-Taka League’s 7v7 Lente-Editie 2024!

Welkom bij de Tiki-Taka League’s 7v7 Lente-Editie 2024!

Beste voetballiefhebbers,

Het is tijd om je voetbalschoenen aan te trekken en je klaar te maken voor een onvergetelijk avontuur op de verse grasvelden, want de Tiki-Taka League’s 7v7 Lente-Editie staat voor de deur! Met 28 teams verdeeld over de donderdag- en vrijdagavonden, belooft deze editie een waar spektakel te worden waar sportiviteit en gezelligheid de boventoon voeren.

Terwijl we ons voorbereiden op wat komen gaat, laten we kort terugblikken op het glansrijke verleden van onze league. In de eerste Tiki-Taka Lente-Editie van 2023, zagen we Thuisbezorgd en FC Texas Airlines als glorieuze winnaars van de A-League en Units Eanske triomferend in de B-League. Deze teams leverden een waar spektakel tijdens de finale rondes, waarbij Thuisbezorgd de titel binnenhaalde en Units Eanske op doelsaldo de concurrentie achter zich liet. Het was een seizoen vol spanning en sensatie, en we zijn ervan overtuigd dat de komende editie niet anders zal zijn.

Nu, met de start van een nieuw seizoen, kunnen we ons allemaal verheugen op acht weken voetbal, met zeven reguliere wedstrijden en een epische finalepoule. Maar het draait niet alleen om de wedstrijden; het draait vooral om de gezelligheid op en buiten het veld en de herinneringen die voor altijd zullen blijven bestaan.

Laten we ook de essentiële regels van onze competitie niet vergeten: geen slidings, geen buitenspel, en bovenal, laten we elkaar met respect behandelen. Want dat is waar de Tiki-Taka League om draait – niet alleen om het spel, maar om ‘de community’ die we samen vormen.

Namens het hele team van de Tiki-Taka League wensen we elke speler en supporter een seizoen vol opwinding, uitdagingen en vooral heel veel plezier!

Met sportieve groet,
Tiki-Taka League

One thought on “Welkom bij de Tiki-Taka League’s 7v7 Lente-Editie 2024!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?