Samen Sterk: Tiki Taka League en FC Twente Scoren in de Wijk - Tiki Taka League

Samen Sterk: Tiki Taka League en FC Twente Scoren in de Wijk

Samen Sterk: Tiki Taka League en FC Twente Scoren in de Wijk

Samen Sterk: Tiki Taka League en FC Twente Scoren in de Wijk

Bij de Tiki Taka League geloven we in de kracht van samenwerking en het creëren van verbinding. Daarom zijn we verheugd om samen te werken met FC Twente Scoren in de Wijk, een stichting die invulling geeft aan de ‘noaberplicht’ van FC Twente. Met tal van projecten streven ze ernaar om iedereen een kans te geven om te scoren, zowel op als buiten het voetbalveld.

Onze samenwerking met FC Twente Scoren in de Wijk is gericht op het in beweging brengen en verbinden van Twentenaren. Dit doen we door middel van onze unieke voetbalcompetitie, de Tiki Taka League. Het is een competitie waarin teams op een doordeweekse avond spelen, vlakbij het centrum van Enschede, met hun eigen vriendenteam. Het mooie is dat we allerlei soorten teams tegenkomen, van vriendengroepen tot collega’s en studenten. Het doel is niet alleen om mensen in beweging te krijgen, maar ook om sociale verbindingen te versterken. Door onze krachten te bundelen, maken we de regio aantrekkelijker voor (jong)volwassenen om een leuke tijd te hebben in Enschede.

De samenwerking met FC Twente Scoren in de Wijk brengt iets bijzonders met zich mee voor de deelnemers van de Tiki Taka League. De winnaars van onze competitie maken namelijk kans op vrijkaarten voor een thuiswedstrijd van FC Twente, en dat niet alleen voor een paar personen, maar voor het hele team! Het is een beloning voor hun inzet en prestaties op het veld. Tijdens de eerste editie van de Tiki Taka League mochten de teams Indigenas en Thuisbezorgd genieten van spannende wedstrijden tussen FC Twente en Ajax, en Nederland en Italië tijdens de Nations League. Het was een onvergetelijke ervaring waar ze nog lang over zullen napraten.

De samenwerking tussen de Tiki Taka League en FC Twente Scoren in de Wijk heeft veel voordelen voor zowel de deelnemers als de regio. Het gaat niet alleen om het bevorderen van beweging en sportiviteit, maar ook om het creëren van een sterke community en het stimuleren van lokale betrokkenheid. Door onze krachten te bundelen, kunnen we de kracht van voetbal benutten om positieve veranderingen te bewerkstelligen.

We zijn trots op onze samenwerking met FC Twente Scoren in de Wijk en kijken uit naar de toekomstige projecten en evenementen die we samen zullen organiseren. Samen kunnen we nog meer mensen in beweging brengen, sociale verbindingen versterken en de regio Twente laten bloeien. Of je nu een doorgewinterde voetballer bent of gewoon op zoek bent naar plezier en gezelligheid, de Tiki Taka League en FC Twente Scoren in de Wijk staan voor je klaar om je te verwelkomen in onze voetbalgemeenschap.

Dus, waar wacht je nog op? Doe mee met de Tiki Taka League en ontdek zelf de kracht van samenwerking, beweging en verbinding. Samen kunnen we scoren, zowel op het veld als in het leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?