Verbinding door voetbal | Over ons | Tiki Taka League

Over ons

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://tikitakaleague.nl/wp-content/uploads/2023/07/unnamed-1-640x480.jpg

Over ons

Wij zijn drie broers met een gedeelde missie: zoveel mogelijk Twentenaren in beweging brengen en met elkaar verbinden. Onze passie leidde tot de oprichting van de Tiki Taka League, een unieke voetbalervaring die zich onderscheidt van traditionele competities. Bij ons speel je namelijk op een doordeweekse avond, samen met je vrienden, collega's of medestudenten, op een toplocatie in Enschede. Zonder verplichtingen in het weekend en lange reisafstanden. We zijn ervan overtuigd dat deze ingrediënten de ideale formule vormen voor sociaal contact en een actieve inspanning die perfect past bij volwassenen met een druk bestaan.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Geschiedenis

Op 2 januari 2023 markeert een belangrijk moment in onze geschiedenis, want dat is de officiële startdatum van ons bedrijf. In het eerste kwartaal van 2023 hebben we diverse lokale samenwerkingen tot stand gebracht die een cruciale rol spelen in de geschiedenis van de Tiki Taka League. Met V.V. Rigtersbleek werken we nauw samen om onze deelnemers een unieke ervaring te bieden. Dankzij deze samenwerking kunnen we gebruik maken van de prachtige velden, de comfortabele kleedkamers en de gezellige kantine. Bovendien kunnen we rekenen op de inzet van fantastische (gediplomeerde) scheidsrechters en de warme gastvrijheid van de mensen op de club.
https://tikitakaleague.nl/wp-content/uploads/2023/07/IMG_9208-640x480.jpg

Verbinding door voetbal

Daarnaast hebben we een waardevolle samenwerking met FC Twente Scoren in de Wijk. Samen zetten we ons in om zoveel mogelijk deelnemers met elkaar te verbinden en in beweging te brengen, vooral de Twentenaren die wel een sportieve boost kunnen gebruiken. Een bijzonder aspect van deze samenwerking is dat FC Twente Scoren in de Wijk kaarten beschikbaar stelt voor de thuiswedstrijden van FC Twente aan de winnaars van de Tiki Taka League. Hierdoor wordt niet alleen het lokale voetbal gestimuleerd, maar krijgen de deelnemers ook de kans om te genieten van het professionele voetbal in de regio.

Deze lokale samenwerkingen zijn van onschatbare waarde gebleken voor de groei en het succes van de Tiki Taka League. Het stelt ons in staat om een uitstekende voetbalervaring te bieden, waarbij we de krachten bundelen met belangrijke partijen in de regio. Samen zorgen we ervoor dat deelnemers zich verbonden voelen en kunnen genieten van sportieve prestaties, gezelligheid en de unieke voetbalcultuur die Twente te bieden heeft.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://tikitakaleague.nl/wp-content/uploads/2023/07/unnamed-640x480.jpg

En zo begon het

Met de komst van de lente, zetten we de eerste stappen met de 1e editie van de Tiki Taka League, waarin maar liefst 20 teams deelnamen. Na het succes van de eerste editie en de positieve reacties van de deelnemende teams, werden we vervuld met hernieuwde energie en vastberadenheid om verder te gaan. Inmiddels zijn er meer dan 200 wedstrijden gespeeld en zijn wij een schat aan ervaring rijker. Met elke editie groeide de Tiki Taka League uit tot een gewaardeerde en geliefde voetbalcompetitie in de regio, waar spelers en teams samenkomen om te genieten van de sport en de unieke sfeer die de competitie met zich meebrengt.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?