Onze meestgestelde vragen | Tiki Taka League

Meest gestelde vragen

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Onze meest gestelde vragen

Heb jij nog een vraag over de Tiki-Taka League, waar je het antwoord nog niet op hebt kunnen vinden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben, per categorie, een lijstje gemaakt met vragen.

Over Tiki Taka & jouw team

Wat is de Tiki-Taka League?

Tiki-Taka is de vriendencompetitie in Twente voor iedere voetballiefhebber die lekker een potje wil spelen op een doordeweekse avond. Zowel in de lente, zomer, herfst als de winter kun je meedoen aan opwindende edities vol spanning en plezier.

Uit hoeveel personen moet mijn team minimaal bestaan?

Voor de 5v5 edities raden we aan om minimaal 7 spelers te selecteren en voor de 7v7 edities minimaal 8 spelers. Er is geen maximum.

Ons team is niet compleet, wat nu?

No problemo! Wij helpen jou mee met het zoeken naar ‘’ leenspelers’’ zodat jij en jouw team elke week kunnen schitteren.

Voor wie is de Tiki-Taka League?

Zowel vriendengroepen, collega’s, families en studenten zijn van harte welkom. Op dit moment is het aanbod gericht op volwassen mannen en vrouwen tussen 18 en 40 jaar met een speciale korting voor studenten.

Waar worden de wedstrijden gespeeld?

Op het sportcomplex van V.V. Rigtersbleek aan de G.J. van Heekstraat 15 in Enschede. De wedstrijden worden gespeeld op een kunstgrasveld of grasveld.

Wanneer start de Tiki-Taka League?

De aftrap is afhankelijk op de editie, die te vinden is op onze aanbod pagina, en de wedstrijden worden gespeeld op donderdag- of vrijdagavond tussen 18.00-22.00 uur.

Hoe lang duurt de league?

De competitie duurt 8 weken – op de laatste speeldag wordt een toernooi georganiseerd – en wekelijks speel je één wedstrijd van 50 minuten (7v7) of 45 minuten (5v5)

Wat kan ik winnen?

De winnaars van elke league ontvangen een unieke beker en maken kans op tickets voor een thuiswedstrijd bij FC Twente met het hele team. Deze loting vindt plaats na afloop van de finale poule.

Uit hoeveel tegenstanders bestaat de competitie?

De competitie bestaat uit 8 teams per league.

Hoe zit het met het toernooi op de laatste speeldag?

De laatste speeldag wordt een toernooi georganiseerd waarin de bovenste 4 ploegen tegen elkaar strijden en de onderste 4 ploegen. Meer informatie hierover ontvang je gedurende de competitie.

Overige vragen

Hoe zit het met kleding?

De teams hebben de mogelijkheid om een team tenue te bestellen. Dit tenue bestaat uit een shirt, broek, sokken en is standaard bedrukt met een rugnummer naar keuze, teamnaam en een logo van de Tiki-taka league. Er is keuze uit 24 kleursamenstellingen. Optioneel kun je jouw eigen team logo laten bedrukken. Het alternatief is om eigen kleding te verzorgen waarbij een vereiste is dat de kleursamenstelling van het shirt en de broek gelijkwaardig is. Indien nodig zijn ook hesjes aanwezig.

Wat kost het om mee te doen?

De totaalprijs per team voor de 5v5 edities: 7 personen *7 euro * 8 weken = 392 euro per team. De totaalprijs per team voor de 7v7 edities: 8 personen * 7 euro * 8 weken = 448 euro. Voor studenten is een korting (5%) van toepassing

Wanneer moet ik betalen?

Zodra alle teams zijn ingeschreven ontvangt de captain een factuur met de deelnamekosten namens het hele team. De betalingstermijn is 14 dagen zodat er voldoende tijd is voor iedere speler om zijn deel te betalen aan de captain.

Waar vind ik het speelschema en de standen?

Via de website van de Tiki-Taka League vindt je live standen en het complete speelschema.

Kan er gebruik worden gemaakt van de andere faciliteiten op het sportcomplex?

Ja er kan gebruik worden gemaakt van de douche- en kleedruimte evenals de kantine.

Wat zijn de spelregels?

Download de spelregels onder aan de website.

Hoe werkt de puntentelling?

Bij de wekelijkse wedstrijden verdien je 3 punten bij winst, 1 punt bij een gelijkspel en 0 punten bij verlies. Met 7 wedstrijden kun je dan totaal 21 punten verdienen. Tijdens de finalepoule speel je tegen iedere tegenstander nog 1 keer en kun je extra punten verdienen (winst = 2, gelijk = 1 en verlies = 0).

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?