5 tegen 5 Voetbal: Een Vernieuwende Ervaring op het Veld! - Tiki Taka League

5 tegen 5 Voetbal: Een Vernieuwende Ervaring op het Veld!

5 tegen 5 Voetbal: Een Vernieuwende Ervaring op het Veld!

5 tegen 5 Voetbal: Een Vernieuwende Ervaring op het Veld!

De herfstcompetitie gaat van start na twee succesvolle 7×7 edities, met wedstrijden gepland van 14 september tot 2 november. Met meer dan 200 wedstrijden aan ervaring in onze rugzak en een stroom van positieve reacties van de teams, zijn we enthousiast om verder te gaan en nieuwe hoogtepunten te bereiken!

Ontdek de Kracht van 5 tegen 5 Voetbal

Bij 5 tegen 5 voetbal krijg je de kans om de kracht van het spel te ervaren. Met 5 spelers per team, inclusief 1 keeper, op een E-goal, wordt het spel dynamisch en snel. Tijdens de wedstrijden kun je genieten van het befaamde tiki taka voetbal, waarbij de bal vloeiend en snel van voet naar voet gaat. De spelregels zijn vergelijkbaar met die van de 7×7 League en worden nauwlettend in de gaten gehouden door gecertificeerde scheidsrechters. En alsof dat nog niet genoeg is, leggen we ook deze keer de hoogtepunten vast met onze actievideo’s, foto’s en ludieke interviews. Het winnende team gaat naar huis met de felbegeerde cup met de grote oren, terwijl het beste team ook kans maakt op vrijkaarten voor een thuiswedstrijd van FC Twente.

Een Unieke Locatie in Enschede

De competitie wordt gespeeld op het verlichte kunstgrasveld van Rigtersbleek, gelegen in het hart van Enschede. Met een speelveld dat net iets kleiner is dan een half veld, kun je rekenen op een intensieve en uitdagende ervaring. Bovendien bevindt onze locatie zich naast de kantine, waardoor je na de wedstrijden direct kunt genieten van de gezellige derde helft. Bestel een verfrissend bokbiertje, deel verhalen met medespelers en geniet van de sfeer die de Tiki-Taka League te bieden heeft.

A en B League: Voor Iedere Voetballiefhebber

De competitie biedt ruimte voor 16 teams, verdeeld over de A en B League. De A League is bedoeld voor de fanatieke spelers die op hoog niveau willen strijden, terwijl de B League juist geschikt is voor recreanten die vooral voor de gezelligheid meedoen. De League duurt in totaal 8 weken, met 7 reguliere wedstrijden en een spannende finalepoule. Elke donderdagavond tussen 18.15 en 22.00 uur komen de teams samen om hun voetbaltalent te tonen. In de 8e week wordt de finalepoule gespeeld, gevolgd door een feestelijke prijsuitreiking onder het genot van hapjes, drankjes en live muziek.

Iedereen is Welkom!

De Tiki-Taka League staat open voor iedereen die van voetbal en gezelligheid houdt. Hoewel onze teams doorgaans een gemiddelde leeftijd hebben tussen 18 en 40 jaar en voornamelijk uit mannen bestaan, moedigen we vrouwen zeker aan om deel te nemen. Het gaat bij ons om het samenkomen van voetballiefhebbers en het creëren van een positieve en inclusieve sfeer.

Schrijf je Vandaag nog In!

Ben je klaar om de 5 tegen 5 voetbalervaring naar een nieuw niveau te tillen? Schrijf je dan vandaag nog in voor de Tiki-Taka League en maak deel uit van deze unieke voetbalbeleving. Met ons verlichte kunstgrasveld, de keuze tussen de A en B League en een enthousiaste en diverse doelgroep, ben je verzekerd van een vernieuwende en opwindende tijd op het veld. Aarzel niet langer en schrijf je in om de kracht van 5 tegen 5 voetbal zelf te ervaren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij de Tiki-Taka League!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Hoe kunnen we je helpen?